Vragen?

Wij staan voor je klaar

Werken via Club Sense wordt met name gewaardeerd door de tijdige betaling, fijne helpdesk en de hoge uitbetaling.

Werken voor Club Sense

Niet veel, een (mobiele) telefoon en een laptop of computer met stabiele internetverbinding (+ webcam/microfoon). Behalve dat je minimaal 20 jaar moet zijn, kijken wij verder niet naar leeftijd, afkomst of uiterlijk. 

Dat mag je zelf weten, we hanteren geen minimum of maximum online tijd.

Dat verschilt per dag. Sommige dagen is het erg druk en kan je constant druk zijn met jouw klanten, maar sommige dagen zal je het iets rustiger hebben.

Met thuiswerken op het platform van Club Sense brengen we jou per telefoon, webcam, sms en mail in contact met leuke mannen. Vaak gaat het om erotische gesprekken, maar jij bepaalt zelf hoe ver je gaat. Om gebruik te maken van het platform is het noodzakelijk om gebruik te maken van de functie bellen of webcammen. SMS’en en mailen is een hele leuke extra bron van inkomsten. 

Je hoeft geen app of programma te downloaden om aan de slag te kunnen op het platform. Club Sense werkt in je browser

Verdiensten

Kijk voor meer informatie over je verdiensten op de verdienstenpagina.

Wij betalen elke week op dinsdag je verdiensten uit van de week daarvoor. Mocht dinsdag op een feestdag vallen, dan doen we altijd ons best om op maandag uit te betalen. Daar informeren we tijdig over. Bij elke betaling krijg je een specificatie van je verdiensten. We betalen alleen uit als je minimaal €1,50 hebt verdient.
Als je geen IBAN-rekeningnummer hebt, betaal je €10,- transactiekosten en heb je de optie om je verdiensten maandelijks te ontvangen.

Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het afdragen van inkomstenbelasting.

Ja, dat kan, maar zorg dat je je inkomsten opgeeft, anders ontvang je misschien te veel uitkering wat je later moet terug betalen. Voor meer informatie over dit onderwerp kan je het beste contact opnemen met het UWV.

Aanmelden bij Club Sense

We hebben je naam, adresgegevens, telefoonnummer en bankgegevens nodig. Dit hebben we nodig om jouw verdiensten correct uit te betalen en je verdiensten op te geven bij de belastingdienst.

Je kunt bij ClubSense thuiswerken onder een andere naam. Ook kun je anoniem cammen door bijvoorbeeld een pruik of zonnebril te dragen. Jouw persoonlijke gegevens blijven voor de klant geheim. Alle communicatie verloopt via ons goed beveiligde platform.

Dat kan, wij kunnen je dan voorzien van speciale BTW-specificaties.

Staat je vraag er niet tussen? 

Neem contact met ons op.

036 – 822 22 22

info@clubsense.nl

Begin vandaag met cammen
en krijg volgende week uitbetaald

Logo blaadjes

Over Club Sense

Via Club Sense werken momenteel meer dan 3000 dames. Wij schrijven Flexibel Thuiswerk met hoofdletters, en doen dit al 15 jaar. Je kunt via ons aan de slag, waar en wanneer je wilt. Tijdens kantooruren zit er een team voor jou klaar dat jou overal mee kan helpen. Daarnaast kun je andere agents spreken op het Club Sense forum. Je staat er dus nooit alleen voor!