Huisvrouw

Webcammen: de perfecte bijverdienste naast het huishouden

Zo makkelijk is het om thuis bijverdienen te combineren met het huishouden en kinderen op het platform met de hoogste inkomsten.

Registreren: iedere huisvrouw is welkom

Zoveel mannen, zoveel wensen. Ook huisvrouwen zijn populair bij ons! Leeftijd (minimaal 20), postuur, uiterlijk en huidskleur zijn geen bepalende factoren voor succes. Je zult zien dat er altijd mannen zijn die op zoek zijn naar jou. 

Zet bellen of cammen aan, of allebei

Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te webcammen, en of je wilt bellen of cammen. Het is dus prima te combineren met het huishouden of de zorg voor kinderen. Hoe meer je inlogt en hoe meer diensten je aanzet, hoe meer je kan verdienen.

Verdienen maar!

Bij Club Sense is het makkelijk geld verdienen. Je kan inloggen wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Je zit nergens aan vast en er is geen minimale inlogtijd vereist. Zijn de kinderen naar school, dan kan je een paar uurtjes achter de webcam extra geld verdienen

De voordelen van Club Sense

Hoogste uitbetaling

We betalen je €0,40 per minuut, per klant. Het hoogst binnen de sector.

Wekelijks gestort

Al 15 jaar betalen we iedereen die via ons platform camt, stipt elke week uit.

Fijne support

Iedere dag zit er een team voor je klaar om je te helpen. En op het forum krijg je extra ondersteuning van collega’s.

De voordelen van Club Sense

Hoogste uitbetaling

We betalen je €0,40 per minuut, per klant. Dat is de hoogste uitbetaling voor 1 op 1 binnen de sector.

Wekelijks gestort

Al 15 jaar betalen we iedereen die via ons platform webcamt, stipt elke week uit.

Fijne support

Iedere dag zit er een team voor je klaar om je te helpen. En op het forum krijg je extra ondersteuning van collega’s.

Veelgestelde vragen

Allerlei vrouwen doen dit werk, juist omdat het makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld werk, studie, huishouden of opvoeding van kinderen. 

Je kunt bij Club Sense thuiswerken onder een andere naam. Ook kun je anoniem cammen door bijvoorbeeld een pruik of zonnebril te dragen. Jouw persoonlijke gegevens blijven voor de klant geheim. Alle communicatie verloopt via ons platform. Je hoeft geen software of programma te installeren.

Dat kan! Je hebt alleen een stabiele internetverbinding nodig, een computer en een webcam en dan je overal vandaan werken. Je werktijden bepaal je zelf. 

Begin vandaag met cammen
en krijg volgende week uitbetaald

Begin met cammen
en krijg volgende week uitbetaald

Over Club Sense

Via Club Sense werken momenteel meer dan 3000 dames. Wij schrijven Flexibel Thuiswerk met hoofdletters, en doen dit al 15 jaar. Je kunt via ons aan de slag, waar en wanneer je wilt. Tijdens kantooruren zit er een team voor jou klaar dat jou overal mee kan helpen. Daarnaast kun je andere agents spreken op het Club Sense forum. Je staat er dus nooit alleen voor!